Sitemap    
 

Husets hisorie

Her indsættes billeder og tekst omkring husets historie ...

Husets fremtid


Lundby Kultur- og Forsamlingshus er af Aalborg Kommune udvalgt som deltager i forsøgsprojektet ‘Fremtidens Forsamlingshus’, og der foreligger nu et, lokalt udarbejdet, konkret projekt til en påtrængt udvidelse af huset. 

 
Aktivitetsniveauet er højt i Lundby og det opleves gang på gang at der er behov for mere plads bl.a. ved større arrangementer. Det er tiltrængt at etablere nye handicapvenlige forhold og dertil indrettede toiletter, - et legerum med plads til udfoldelse for små og større børn, - et opholdsrum for teenagere med IT opkobling, og et multi-aktivitetsrum / værksted for udfoldelse af de planlagte aktiviteter og til reparationer.

 
Det primære fokus for Lundby Kultur- og Forsamlingshus er at få udnyttet huset bedre og mere økonomisk. At være i stand til at opdele huset for at flere grupper kan benytte det samtidig, og således åbne muligheder for også mindre arrangementer, som fx interessegrupper, læsestue, klub- og foreningsmøder m.m., hvilket vil give et øget brug af huset i hverdagen. 
Beskrivelse 
I projekteringen af tilbygning er der i høj grad vist respekt for husets kulturarv, idet det er et mere end 100 år gammelt hus vi arbejder med.
 
Fremtidens forsamlingshus i Lundby
 
Du kan læse mere om Lundby og Fremtidens forsamlingshus i udviklingsplanen for Lundby, som du kan hente her.
Lundby Kultur- og Forsamlingshus | Halkærvej 180, 9240 Nibe